Legyél te is Őrangyal!

Hogy mit is takarnak egészen pontosan ezek a szavak? Őrangyaloknak nevezzük azon lényeket, akik önzetlen cselekedetükkel számukra talán ismeretlen személyeket védenek és óvnak mindenféle bajtól, veszélytől.

Az Alapítvány szerint mindenki, aki vért ad, automatikusan valakinek az Őrangyalává válik. Hiszen ami a véradónak csak egy tűszúrás, az másnak az életét mentheti meg! Sokan álltak már a másik, a befogadó oldalon, ők nagyon jól tudják, hogy ha nem lennének véradók, akkor ők sem sétálhatnának ma boldogan köztünk. Ezek a személyek láthatatlan védelmezőjükként tekintenek azokra a donorokra, akiknek a hozzájárulása megmentette az életüket!

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány, összefogva az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel, megálmodta a Legyél te is Őrangyal! kampányt. Alapítványunk a kampánnyal arra szeretné buzdítani a magyar társadalmat, hogy baj esetén igenis szükség van láthatatlan védelmezőkre, hiszen mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy csak egy Őrangyal hozzájárulása mentheti meg életünket.

Bővebben: http://mentseletet.hu/legyel-te-is-orangyal-kampany/