Nálunk járt a Magyar Honvédség Sportszázada

A Magyar Honvédség Sportszázad állományában lévő katonasportolók véradását örökítettük meg, akiket Bayerné Dr. Matusovits Andrea, az OVSz főigazgatója köszöntött. Ez alkalommal hatan érkeztek együtt, közülük pedig hárman első véradóként. 

Az Európa-bajnoki bronzérmes judós, Krizsán Szabolcs, a Sportszázad parancsnokaként csatlakozott katonatársaival együtt a jelenleg futó sportolói véradókampányunkhoz, bízva abban, hogy a katonasportolók elkötelezettsége és áldozatkészsége inspiráló példa lehet mindannyiunk számára. 

Vért adott Kiss Balázs, Európa-bajnoki bronzérmes tornász, Gombos Alex Gábor, világbajnoki 3. helyezett birkózó, Farkas Bence, ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes judós, Felföldi László, 2022-es ökölvívó magyar bajnok és Noé Zsombor, kétszeres ifjúsági világbajnok és világkupa bronzérmes kajakos. 

A rendszeres véradások és véradási események szervezése kiemelten fontos szerepet játszik a Magyar Honvédség és a katonák mindennapi életében, hiszen ezzel az egyszerű, de annál jelentőségteljesebb tettel életeket menthetnek.

Köszönjük az MH Sportszázadnak, hogy újra itt voltak!

Aki teheti, kövesse őket! Adjon vért, hiszen minden csepp számít! 

Véradási időpontok és helyszínek: www.ovsz.hu/idopontfoglalas

 

További fotók: