Szakmai fórum a vérellátásról rendezvénysorozat

Szakmai fórum a vérellátásról címmel
az Országos Vérellátó Szolgálat programsorozatot szervez
2014. április 1-29. között öt régióközpontjában,
amelyre várja a vérfelhasználó intézmények vezetőinek, osztályvezető főorvosainak,  
transzfúziós felelős- és osztályos orvosainak jelentkezését

A rendezvény akkreditációja folyamatban van!

JELENTKEZZEN MOSTRÉSZLETES PROGRAMOK

A magyar vérellátás helyzete, problémái, törekvései lesznek az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) "Szakmai fórum a vérellátásról" elnevezésű rendezvénysorozatának fókuszában 2014. április 1-29. között az OVSz öt regionális vérellátó központjában. Ezzel az OVSz lehetőséget kíván teremteni az intézmények közötti együttműködés elmélyítésére, a biztonságos és kiegyensúlyozott vérellátás érdekében.

A fórumok programjai azon 32 kérdést tartalmazó kérdőív alapján kerültek összeállításra, amely a kórházi szakemberek véradási ismereteire, vérfelhasználási szokásaira kérdezett rá. Az OVSz szakmeberei ezen előadásaikon keresztül, min ellátó oldalról osztja meg ismereteit, tapasztalatait a véradásszervezéssel, vérellátással, transzfuziológiával kapcsolatosan, míg egyes egészségügyi intézmények szakemberei a klinikus szemszögéből teszik ugyanezt. A fórum előadásait követően lehetőség lesz a résztvevők számára, hogy személyesen, interaktív formában osszák meg a fenti témákkal kapcsolatos gondolataikat, problémáikat, lehetővé téve a transzfuziológia kritikus területeinek megvitatását, majd ez alapján az együttműködés javítását.

A "Szakmai fórum a vérellátásról" programsorozatra várjuk a vérfelhasználó intézmények vezetőinek, osztályvezető főorvosainak, transzfúziós felelős- és osztályos orvosainak jelentkezését!