Hírek

Az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda továbbképző napot szervez egészségügyi szakdolgozók részére 2024. december 5-én.

Az összefogás és az önzetlen segítség egyik legegyszerűbb formája az irányított véradás.

Tudtad, hogy az őssejtdonoroknak is van Világnapjuk 2015 óta? Mozgódátum, amely minden évben szeptember harmadik szombatjára esik. Így idén szeptember 21-én rendezték meg, immár 10. alkalommal!

Negyedik alkalommal szervezik meg az „Adj vért a légimentőkkel, hogy mások is túlélhessék!” elnevezésű véradórendezvényt az ország hét helyszínén szeptember 28-án.

Az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati ...

Tizenhatodszorra várta az Országos Vérellátó Szolgálat a véradókat a Retro Véradás keretein belül, ami túlszárnyalta a várakozásokat.

Immár 11. alkalommal várja a véradókat az országos Civil Véradási Hét 2024. szeptember 16-20 között.

Szeptember 27-én újra megnyitjuk kapuinkat minden kíváncsi látogató előtt. 

Idén október 12-én kerül megrendezésre a Szervdonációs és Transzplantációs Nap. Az Országos Vérellátó Szolgálat is részt vesz a magyarországi programok szervezésében és lebonyolításában.

Az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika Szervdonációs Tanfolyamot szervez 2024. október 16-17-én, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt...